Hibou website header vacature 1

Vacature Senior PR Consultant

 

HIBOU is een datagedreven social media- en PR-bureau in Amsterdam dat explosief groeit. Binnen drie jaar tijd werken we met een team van veertien consultants voor klanten zoals Volkswagen, KPN, AFAS en Indeed. De werkwijze van HIBOU is net even anders dan die van de gevestigde orde. Social data-analyse is namelijk de brandstof voor onze PR- en digital strategieën.

Die vernieuwde aanpak blijft niet onopgemerkt en zorgt ervoor dat we als team hard groeien. Als Senior PR Consultant zet je met creatieve invalshoeken de klant op de kaart. Je creëert mooie en nieuwswaardige campagnes, schrijft persberichten en laat deze goed landen in de media. Je bent verantwoordelijk voor een aantal gerenommeerde klanten en helpt hen om zichtbaar te zijn en blijven. Ook vervul je een belangrijke rol in het team. Met jouw kennis en ervaring help je de junior consultants in hun groei naar een ijzersterke PR Consultant.

WIE BEN JIJ?
Je bent ondernemend, zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Door je ruime PR ervaring heb je een goed netwerk opgebouwd en weet je aan welke knoppen je moet draaien om een nieuwswaardige campagne neer te zetten. Je werkt gestructureerd, planmatig en houdt het overzicht. Ook vind je het leuk om junior consultants inhoudelijk te coachen.

Wat we graag willen zien:
+ 10 jaar ervaring in de wereld van PR.
+ Minimaal 4 jaar bureau ervaring.
+ Je hebt een groot medianetwerk. 
+ Minimaal 32 uur per week beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als je kiest voor HIBOU, dan kies je voor mouwen opstropen met een jong, ambitieus en groeiend team. Naast dat je de ruimte krijgt om jouw initiatieven ten uitvoer te brengen, kom je ook in een omgeving waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. HIBOU is onderdeel van de MWM2 groep. Zo zijn wij een startup met de voordelen van een volwassen organisatie.

Verder bieden we:
+ Een marktconform salaris
+ Een jaarcontract
+ Telefoonvergoeding van € 25,-
+ 25 vakantiedagen
+ Lunch, fris en fruit staan voor je klaar
+ Laptop van de zaak
+ De allerleukste vrijdagmiddagborrels en reisjes
+ Trainingen en cursussen

TOT SNEL
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Daarbij horen we graag waarom je zou willen werken bij HIBOU. Wat maakt jou geschikt en uniek? Laat het ons weten! Stuur je cv en motivatie naar matthijs@hibou.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

 

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer