Hibou website header vacature

HIBOU zoekt steengoede Office Manager

 

HIBOU is een datagedreven social media- en PR-bureau in Amsterdam dat explosief groeit. Binnen drie jaar tijd werken we met een team van veertien consultants voor klanten zoals Volkswagen, KPN, AFAS en Indeed. De werkwijze van HIBOU is net even anders dan die van de gevestigde orde. Social data-analyse is namelijk de brandstof voor onze PR- en digital strategieën.

Die vernieuwde aanpak blijft niet onopgemerkt en zorgt ervoor dat we als team hard groeien. Om dit op een duurzame en gestructureerde manier te doen, zoeken we een Office Manager die ervoor zorgt dat alles op de achtergrond vlekkeloos verloopt. Van facturatie en HR tot aan het structureren van processen. Omdat het om een nieuwe rol gaat, mag jij dit helemaal op je eigen manier doen. Wij geven je die vrijheid.

WIE BEN JIJ?

Je bent een aanpakker en weet wat er moet gebeuren binnen een snel groeiende omgeving. Je houdt hierbij het overzicht en staat stevig in je schoenen. Je bent sociaal, toegankelijk en integer. Mensen zien jou als een goede luisteraar en voelen bij jou de ruimte om op je af te stappen.

Wat we graag willen zien:

+ Minimaal 3 jaar ervaring in office management.
+ Werkzaam (geweest) bij een snelgroeiend bedrijf.
+ 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Als je kiest voor HIBOU, dan kies je voor mouwen opstropen met een jong, ambitieus en groeiend team. Naast dat je de ruimte krijgt om jouw initiatieven ten uitvoer te brengen, kom je ook in een omgeving waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. Verder bieden we:

+ Een marktconform salaris
+ Een jaarcontract
+ Telefoonvergoeding van € 25,-
+ 25 vakantiedagen
+ Lunch, fris en fruit staan voor je klaar
+ Laptop van de zaak
+ De allerleukste vrijdagmiddagborrels en reisjes
+ Trainingen en cursussen

TOT SNEL

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Daarbij horen we graag waarom je zou willen werken bij Hibou. Wat maakt jou geschikt en uniek? Laat het ons weten! Stuur je cv en motivatie naar matthijs@hibou.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer