header 1920x370 v2

VACATURE INFLUENCER MARKETEER & 

SOCIAL MEDIA CONSULTANT

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en succesvol maken van de influencer marketing & social media-afdeling bij Hibou. Van commerciële verantwoordelijkheid tot het optuigen van sterke campagnes voor klanten. Je doet het allemaal. Jouw doel is om de reputatie van jouw klanten te verbeteren. Je wordt hierbij gesteund door een team van data analisten en pr- consultants. Samen zorgen jullie voor knetterende campagnes met de power van data.

Wie ben jij?

Je bent een echte bouwer en zorgt er met je commerciële gedrevenheid voor dat wat jij doet een succes wordt. Jij gaat namelijk door waar de rest stopt. Je bent professioneel, flexibel en je hebt altijd overzicht. Je bent zowel sterk in de operatie als op strategie en kan beiden evenveel waarderen. Verder ben je energiek, klantgericht en deins je niet terug voor boardrooms.

Waar wij ook heel blij van worden:

Je hebt minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van influencer marketing en social media
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Minimaal een HBO afgeronde opleiding

Over Hibou

Hibou maakt reuzensprongen. Binnen twee jaar tijd werken we met een team van acht consultants voor klanten zoals MUNT Hypotheken, ARAG, AFAS, Nierstichting, KPN en Volkswagen. De werkwijze van Hibou is net even anders dan die van de gevestigde orde. Social data analyse is namelijk de brandstof voor onze PR strategieën. De vergaarde open data die wij handmatig van ruis ontdoen, maakt ons nog wijzer. Zo raken en activeren wij diverse doelgroepen en zetten ze aan tot actie. Die vernieuwde aanpak zorgt ervoor dat steeds meer klanten met ons willen samenwerken.

Wat biedt Hibou?

Als je kiest voor Hibou, dan kies je voor mouwen opstropen met een energiek en kundig team. Naast dat je de ruimte krijgt om jouw initiatieven uit te voeren, mag je ook nog eens bouwen aan je eigen team. Je ontwikkelt jezelf on the job, maar je krijgt ook de ruimte om trainingen, workshops en events binnen jouw vakgebied bij te wonen. Naast hard werken, wordt er veel gelachen en kun je op de vrijdagen een biertje mee drinken.

Niet wachten. Nu reageren.

Stuur je CV, korte motivatie en voorbeelden van eerder werk zoals een artikel, blog of campagne-idee per mail naar matthijs@hibou.nl of bel 06 - 44961881

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer