header overons kleur2

Hibou nestelt zich op prominente
plek in uitgave FONK50

Hibou heeft volgens FONK magazine een unieke positie weten in te nemen binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld. Hibou krijgt nu een prominente plek in de uitgave FONK50 Beste Bureaus 2019, die eind november het licht ziet.

Hibou is geprezen voor zijn zichtbaarheid in de media, voor klanten die ertoe doen, en een duidelijke en inspirerende propositie. Eerder deze maand presenteerde Hibou zich in FONK magazine als kandidaat voor Who to Watch 2019. Inmiddels heeft die kandidatuur dus een gouden rand gekregen. Directeur Matthijs Rutten van Hibou is blij met de uitverkiezing: “Wij bestaan nu een jaar en zo’n prijs is voor ons team een enorme stimulans en steun in de rug. Het is een signaal dat we op de goede weg zijn met Hibou. Het harde timmeren aan de weg heeft nu al zijn weerslag.”

Hibou bestaat nu iets meer dan een jaar. In dat korte bestaan is het kantoor in Amsterdam Zuid snel groter geworden. Onlangs is er weer een zevende collega aan het jonge team toegevoegd. “We groeien echt als kool. Enerzijds is dat een must om snel stappen vooruit te zetten, maar anderzijds is dat ook echt wel heel bijzonder. We zitten na iets meer dan een jaar op 7 fte in een markt die net als de wereld van content qua capaciteit uit z’n voegen barst. Dat wij in die markt goed gedijen en op weten te vallen is fantastisch”, aldus Matthijs Rutten.

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer